Dile Kolay 200…

Zaman su gibi akıp gidiyor...

Bazen duygularımıza kapılıp keyifle geçince o anın hiç bitmesini istemiyoruz. Tadı damağımızda kalıyor. 

Biz de her salı Yasemin Sungur’la böyle keyifli sohbetler ediyoruz, Kitap İle Sohbet…
Oyuncak Müzesin’de Yasemin Sungur ile bu keyifli sohbetlerden 7. Sezon 200. Buluşma gerçekleşti. 5 yazar konuğumuz vardı.

Bugün daha bir özel, daha bir güzel oldu. Kahramanlarıyla tanıştığımız kitapların asıl kahramanları, onların yaratıcıları olan yazarlarıyla tanıştık.

Sohbetimiz sıcak samimi bir o kadar içtendi. Şiirlerle açtık sohbeti. Yazıya başlama yolculuklarını anlattılar bize, yeni projelerinden bahsettiler. Onları en çok etkileyen, en sevdikleri kendi kahramanlarını anlattılar. Yazma yolculuklarında yaşadıkları acı, tatlı anılarını paylaştılar bizlerle.

Onların kitaplarını konuşurken kah hüzünlendik kah güldük eğlendik. Duygularımız sel oldu aktı. Ara vermeyi unuttuk, kunuştuk konuştuk, paylaştık…

Yeni Projeler

Kitaplarını bizim için imzaladılar  ve en son yazarlarımız bize yeni projelerinden bahsettiler,

Ayşe Erbulak’ın bir gün önce açılışını yaptığı Oyunculuk ve Yazarlık Evi’n de birbirinden değerli santçıların eğitim vereceğinin müjdesini verdi.

Mehmet Zaman Saçlıoğlu kitabı General Uçtu’nun senoryosunu yazdığını ve yakında çekimlere başlanacağını bize haber verdi.

Orhan Bahtiyar yazmaya başladığı yeni kitabı Osmanlı dönemindeki İtalyan bir ressamın gözünden İstanbul’u anlatacağını duyurdu bizlere

Aslı Perker önce seneryosunu yazdığı yakında çekimlere başlanacak olan çalışmasını kitap olarak da yazacağını bizlerle paylaştı.

Emre Caner son kitabının Aralıktan önce okuyucularla buluşacağının müjdesini verdi.

Yeni projelerde de yanlış anlaşılmalar olacakmıydı acaba?

Bir cinayet romanı olan "Çok Şekerli Ölüm"ü diyet kitaplarının arasında; 
Hayatı sorgulayan 3 ayrı ülkede, üç ayrı kahramının romanı "Sufle"yi yemek kitapları arasında gördükten sonra yeni süprizlere açığız...

Her geçen gün, yeni katılımlarla çoğalarak büyüyen Yasemin Sungur’la Kitap ile Sohbet’te her salı Oyuncak Müzesin’de Kitaplardan konuşulmaya devam ediliyor.

Keyifli sohbetler…

0 yorum :